Пристрій з електромагнітним приводом для зміцнення зовнішніх поверхонь довгомірних деталей - Афтаназів, Іван; Кусий, Ярослав (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2020)
Розглянуто конструкцію і принцип роботи зміцнювальних пристроїв із електромагнітним приводом для зміцнення зовнішніх поверхонь довгомірних деталей при використанні методу вібраційно-відцентрової зміцнювальної обробки (ВВЗО).
Keywords: 621.787(063)