Структура системи аутентифікації суб'єктів за голосом - Васильцов, І. В.; Карпінський, М. П.; Кавка, С. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Запропоновано структуру системи аутентифікації суб'єктів за голосом. Перевага запропонованого засобу полягає у використанні ймовірнісного підходу щодо формування завдання аутентифікації. Це дозволить підвищити стійкість засобів голосової аутентифікації стосовно атак з попередньо записаними повідомленнями. In this paper the authors proposed the structure of the voice authentication system. The advantage of the proposal consists in the usage of the probabilistic approach to generate the authentication task. This will increase the resistance of the voice authentication tool to the attack with the pre-recorded voice messages.