Роль телебачення як ефективного інформаційного ресурсу під час виборів Президента України 1999 р. - Станкевич, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто питання використання телебачення як інформаційного ресурсу під час проведення виборчої кампанії в Україні. Обґрунтовано, що телебачення має істотний вплив на думку виборців, проте рівень цього впливу залежить від складної сукупності чинників. Сформульовано ключові рекомендації політико-правових норм стосовно поліпшення можливостей участі та умов використання телебачення у виборчому процесі. In the article the question of the use of television is considered as an informative resource during the leadthrough of hustings in Ukraine. Grounded, that television is produced by substantial influence in opinion of electors, however much the level of this influence depends on the difficult aggregate of factors. Key recommendations politik and legal norms are formulated in relation to the improvement of possibilities of participation and terms of the use of television in an electoral process.
Role of television as an effective informative resource during elections of President of Ukraine of 1999
Keywords: інформаційний ресурс; телебачення; виборчий процес; засоби інформації; мас-медіа; інформаційне суспільство; виборча кампанія