Удосконалення кадрової політики Навчально-оздоровчого табору «Політехнік 2» НУЛП в кризових умовах - Кінзельська, Анастасія Ярославівна; Kinzelska, Anastasiia Yaroslavivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2023)
Важливість обраної теми для бакалаврської роботи підкріплюється численними дослідженнями, що підкреслюють потребу ідентифікації та культивування персоналу. Сучасна інноваційна економіка створює умови, в яких компанії можуть процвітати тільки завдяки команді з високими професійними якостями. Співробітники, що відрізняються високою продуктивністю, стають ключовою конкурентною перевагою організації. Не дивно, що організації зосереджуються на своєму людському ресурсі та активи, усвідомлюючи важливість оцінки своїх інтелектуальних та інформаційних ресурсів. Впровадження комплексних програм для виявлення та розвитку працівників з високими професійними якостями стає все більш поширеним. Здатність об'єктивно оцінювати власні ресурси дозволяє ефективно реалізовувати такі ініціативи та прогнозувати майбутнє розвиток організації. Предметом цієї роботи є система управління ефективністю використання трудових якостей у Навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 2» через удосконалення кадрової політики. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи визначено розробку проекту з розвитку кадрової політики для підвищення ефективності використання трудових якостей, з використанням прикладу Навчально-оздоровчого табору «Політехнік 2». У першому розділі цієї випускної роботи були розглянуті теоретичні основи реалізації трудових якостей персоналу, визначено важливі терміни і вивчені методи, які можуть сприяти підвищенню ефективності використання цих якостей. У другому розділі бакалаврської кваліфікаційної роботи було проведено організаційно-економічний аналіз Навчально-оздоровчого табору «Політехнік 2». Дослідження охоплювало історію створення цього закладу, його стратегічні завдання, структуру управління та основні напрями діяльності. У третьому розділі було розроблено проект, спрямований на удосконалення кадрової політики та підвищення ефективності використання трудових якостей співробітників у Навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 2». Підготовка проекту включала аналіз дерева цілей та поле сил Курта Левіна. Був створений детальний план заходів для впровадження проекту та складено бюджет. Для підтвердження економічної доцільності проекту були розраховані показники зміни виторгу та прибутку, що свідчать про його ефективність.перевагами, енергетична криза, моделі моніторингу конкурентних переваг, конкурентоздатність, розвиток кадрового потенціалу.

The importance of the chosen topic for the bachelor's thesis is supported by numerous studies that emphasize the need for identification and cultivation of personnel. The modern innovative economy creates conditions in which companies can thrive only through a team with high professional qualities. Employees with high productivity become a key competitive advantage for the organization. It's no surprise that organizations focus on their human resources and assets, recognizing the importance of evaluating their intellectual and informational resources. The implementation of comprehensive programs to identify and develop employees with high professional qualities is becoming increasingly common. The ability to objectively assess one's own resources allows for the effective implementation of such initiatives and to forecast the future development of the organization. The subject of this work is the performance management system for utilizing labor qualities at the "Polytechnic 2" Educational and Health Camp through the improvement of personnel policy. The purpose of the bachelor's thesis is defined as developing a project to enhance the personnel policy to increase the efficiency of using labor qualities, using the example of the "Polytechnic 2" Educational and Health Camp. In the first section of this thesis, the theoretical foundations of implementing the labor qualities of personnel were considered, important terms were defined, and methods that could contribute to increasing the efficiency of using these qualities were studied. In the second section of the bachelor's thesis, an organizational-economic analysis of the "Polytechnic 2" Educational and Health Camp was conducted. The study covered the history of the creation of this institution, its strategic tasks, management structure, and main areas of activity. In the third section, a project aimed at improving the personnel policy and increasing the efficiency of using the labor qualities of employees at the "Polytechnic 2" Educational and Health Camp was developed. The preparation of the project included an analysis of the goal tree and Kurt Lewin's force field. A detailed plan of measures for the implementation of the project was created, and a budget was compiled. To confirm the economic feasibility of the project, indicators of changes in revenue and profit were calculated, demonstrating its effectiveness.
Improving the personnel policy of the Polytechnic 2 Educational and Health Camp of the LPNU in crisis conditions
Keywords: 6.281.00.00; – конкурентні переваги; система управління конкурсними; - competitive advantages; competitive advantage management system; energy crisis; competitive advantage monitoring models; competitiveness; development of personnel potential