Застосування логістнчних і маркетингових підходів для обґрунтування інвестиційних проектів - Скворцов, І. Б.; Ріжко, Л. І.; Скворцов, Д. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядаються основні методи обґрунтування інвестиційного проекту. Пропонується вивід функції пропозиції з використанням аналітичних методів економетрії. In clause the basic methods of a substantiation of the investment project are considered (examined). The conclusion of function of the offer with use of analytical methods econometrics is offered.