Модель управління проектними ризиками - Рішняк, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Наведено структурну модель управління ризиками проекту. Описана формальна модель ризику під час прийняття рішень. Розглянуто оцінювання проблемної ситуації.

In the article structural case frame by the risks of project is presented. Formal model of risk at acceptance of decisions described. The process of evaluation of problem situation is considered.
Keywords: -681.3