Деякі зауваги до термінології в галузі математичної логіки і основ математики - Кратко, Мирослав (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Для унормування та уніфікації термінології у галузі математичної логіки та основ математики доцільно переглянути термінологію, наявну в українських працях з цієї галузі.

For normalization and unification of terminology in spheres M mathematical logic and base of mathematics it is necessary to review Ukrainian terminology present in the works of this sphere.