Досягнення акме-вершини професійної діяльності керівника закладу освіти - Ворожбит, Лілія Миколаївна (Бадікова Н. О., 2015)
Стаття присвячена проблемі розвитку особистості керівника закладу освіти у процесі досягнення ним акме-вершини професійної діяльності. Виявлено основні підходи до визначення феномену "акме" та проаналізовано його зміст.