Використання генетичного алгоритму для оптимізації грошових потоків промислового підприємства - Пащенко, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Виконано оптимізацію грошових потоків підприємства на підставі генетичного алгоритму за даними балансу ВАТ «Червоний металіст» (м. Конотоп).
Executed optimization of financial flows of enterprise is in-technologies of power was based on the genetic algorithm. As an example is used balance a open joint-stock corporation the «Chervonie metallist» is offered of city Konotop.