Вплив термоциклічного оброблення на оброблюваність металу відновлених або зміцнених деталей - Коровайченко, Ю. М. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2020)
Показано, що зменшення величини зерна зон термічного впливу відновленої деталі в результаті виконання термоциклічного оброблення зменшує зусилля руйнування при різанні, внаслідок чого можна використовувати більш інтенсивні режими оброблення і підвищити продуктивність процесу.
Keywords: 621.81; 658.5.011.46