Електронні ланцюги поставок товарів повсякденного попиту - Якимишин, Л. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
Проаналізовано моделі електронного ланцюга поставок і визначено підхід щодо вибору оптимальної моделі електронного ланцюга поставок товарів повсякденного попиту. The existing models of electronic supply chain and determined approach to selecting the optimal model of supply chain of consumer goods.
Keywords: продуктивність; ефективність; електронний ланцюг поставок товарів повсякденного попиту; реінжиніринг; productivity; efficiency; supply chain electronic consumer goods; reengineering