Тенденції розвитку сучасного садибного житла в Україні - Якубовський, В. Б.; Павлівський, Я. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто основні напрями розвитку проектування та будівництва садибного житла, проаналізовано досвід використання сучасних технологій енергозбереження та застосування альтернативних джерел енергії для будівництва садибного житла. Basic directions development of planning and building of farmstead accommodation are considered, experience of the use modern technologies energy-savings and application alternative energy sources is analyzed at building of farmstead accommodation.
Keywords: садибний житловий будинок; енергозбереження; альтернативні джерела енергії; farmstead dwelling-house; energy-savings; alternative energy sources