Моделювання поведінки організації-споживача на логістичних засадах - Чухрай, Н. І.; Кіндій, М. В.; Когут, Р. Я. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядаються особливості поведінки організацій-споживачів та фактори, які впливають на процес прийняття рішення про придбання товарів промислового призначення організаціями-споживачами.