Управління компетенціями в MOODLE - Каук, Віктор; Гребенюк, В’ячеслав; Шкіль, Олександр; Водяницький, Дмитро (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2017)
У статті були розглянуті основні поняття та моделі компетенцій, а також особливості управління ними у системі Moodle. Проводиться обґрунтування актуальності використовування компетентнісного підходу у навчанні студентів через систему Moodle. Основний наголос зроблений на особливості компетентнісного підходу із використанням дистанційних технологій навчання.

In this article, the main concepts, features and models of competencies in managing them in Moodle system were considered. The substantiation of the relevance of the use of the competent approach in teaching students through the Moodle system is conducted. The main emphasis is on the peculiarities of a competent approach with the use of distance learning technologies.
Keywords: компетенція; дистанційне навчання; компетентнісний підхід; мотивація; дерево компетенцій; competence; distance learning; competency approach; motivation; tree of competencies; 378.14