Дослідження моделі помилок та оцінок для навчальної телекомунікаційної системи - Єрмакова, Наталія (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті запропонований алгоритм перевірки знань за допомогою комп’ютерної навчальної системи та перевірки самої системи з метою вироблення критерію достатньої кількості обчислювальних задач, чутливості задач до помилок студентів та еквівалентності оцінок знанням студентів. In this paper the algorithm of computer teaching and knowledge checking is regarded in view of searching the “Enough” knowledge checking criteria, the sensitivity of computational tasks to student errors and the equivalence of marks and knowledge.