Моделирование вращательного перемагничивания монокристаллической феррогранатовой пленки в качестве сердечника преобразователя магнитного поля - Убизский, С. Б.; Павлык, Л. П.; Христофороу, Е. (My University, 2006)
В работе проведен анализ гармонического состава сигнала отклика ферромодуляционного преобразователя магнітного поля, использующего эпитаксиальную пленку феррограната в качестве сердечника. Рассмотрены конфигурации двухэлементного преобразователя, позволяющие подавить паразитне нечетные гармоники и измерять отдельно одну, две или все три компоненты однородного магнітного поля. В роботі представлено аналіз гармонічного складу сигналу відгуку феромодуляційного перетворювача магнітного поля, в якості осердя якого використовується епітаксійна плівка ферогранату. Розглянуто конфігурації двоелементного перетворювача, які дозволяють скомпенсувати паразитні непарні гармоніки і дозволяють вимірювати окремо одну, дві, чи усі три компоненти однорідного магнітного поля. The work presents the harmonic response signal analysis of a magnetic field ferromodulation transducer with core of epitaxial iron garnet film. Dual element transducer configurations are considered, that allows to compensate parasitic odd harmonics, as well as to measure separately one, two or all three components of homogeneous magnetic field.
Моделювання обертального перемагнічування монокристалічної ферогранатової плівки в якості осердя перетворювача магнітного поля
Modeling of rotating magnetization reversal of single crystalline iron garnet film as the magnetic field transducer core
Keywords: перемагнічування; поле, що обертається; ферозонд; перетворювач магнітного поля; епітаксійна плівка ферогранату; сигнал відгуку; спектр сигналу; перемагничивание; вращающееся поле; феррозонд; преобразователь магнитного поля; эпитаксиальная пленка феррограната; сигнал отклика; спектр сигнала; magnetization reversal; rotating field; fluxgate; magnetic field transducer; iron garnet epitaxial film; response signal; signal spectrum