Специфіка ланцюгів поставок органічної продукції - Якимишин, Л. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено ринок органічної продукції та виявлено тенденцію щодо його зростання. Ідентифіковано напрями розвитку ринку органічної споживчої продукції в Україні. Доведено доцільність упровадження програм розвитку ринку органічної продукції та створення нових коротких ланцюгів поставок на місцевому і регіональному ринках збуту не тільки органічної продукції, але й традиційної продукції споживання на місцевих ринках. The organic market is studied and a trend of its growing is showed. Areas of development of the organic consumer products in Ukraine is identified. The expediency of implementation of programs of market development of organic products and creating new short supply chains for local and regional markets not only organic products but also traditional products consumption in local markets.
The specificity of supply chain of organic products
Keywords: ринок органічної продукції; локальні та регіональні ринки традиційних продуктів харчування; короткі ланцюги поставок; мобільність; ефективність; market of organic products; local and regional markets traditional foods; mobility; efficiency