Монетаризаційний метод оцінювання впливу життєвого циклу продукційної системи - Статюха, Г. О.; Джигирей, І. М.; Теліцина, Н. Є.; Комариста, Б. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Модифіковано коефіцієнт сталого ресурсоспоживання продукту на основі оцінювання впливу продукційної системи протягом життєвого циклу на природні системи і людину з використанням теорії природного капіталу та монетаризації. Product sustainable resource consumption coefficient is modified on the basis of assessment of life-cycle impacts on natural systems and human well-being using natural capital theory and monetarization.