Посібник "Військова топографія" видання Львівської політехніки: зміст і роль - Тимчук, В.; Лучук, Е. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Зроблено огляд україномовних посібників з військової топографії, зокрема останнього з них- видання Львівської політехніки. Проаналізовано переваги та недоліки, надано рекомендації щодо удосконалення у наступних перевиданнях. Сделан обзор украиноязычных пособий по военной топографии, и в частности последнего из них - издания Львовской политехники.Проанализированы достоинства и недостатки, предоставлены рекомендации по усовершенствованию в следующих переизданиях. In the article the survey of Ukrainian-language manuals on a military topography has been conducted. The review of the last of them that was issued by “Lvivska politechnika” has been done. Merits and demerits are analyzed, recommendations about improvement in following reprinting are given.
Пособие "Военная топография" издания Львовской политехники: содержание и роль
Manual the “Military topography” published by Lvivska politechnika: content and role
Keywords: військова топографія; рецензія