Використання програмних продуктів Аutodesk у навчальному процесі - Стефанович, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто особливості впровадження програмних продуктів Autodesk у процес підготовки інженерів-механіків на кафедрі електронного машинобудування Національного університету “Львівська політехніка”. This paper is devoted to the application of the Autodesk software into studies of mechanical engineers on the Department of Mechanical engineering Lviv Polytechnic National University.
Using Autodesk software in University learning process
Keywords: Autodesk; AutoCAD; машинобудування; система автоматизованого проектування; навчальний процес; Autodesk; AutoCAD; mechanical engineering; computer-aided design; learning