Прислівникова деривація в українській юридичній термінології - Руколянська, Наталія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Аналізуються способи творення прислівників, що функціонують у сучасній українській юридичній термінології, а також визначаються й описуються найактивніші словотвірні моделі цих прислівників у джерелах сфер фіксації та функціонування юридичної термінології.

Methods of adverb-formation which function in the contemporary Ukrainian juridical terminology are analyzed. So as the most active word-formative models of adverbs in the spheres and sources of functioning of juridical terminology are determined and described.