Деякі аспекти створення синфазних тримасових сепараторів з електромагнітним приводом та напрямленими коливаннями робочого органа - Ланець, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Викладено деякі аспекти у створенні тримасових сепараторів з електромагнітним приводом та напрямленими коливаннями робочого органа. Новизною цих конструкцій є використання ефекту “нульової жорсткості” в багатомасових механічних коливальних системах з синфазним рухом коливальних мас. In the article some aspects in creation of threemass separators from electromagnetic drive and the directed vibrations of working organ are laid out. The novelty of these constructions is the use of the effect of one “zero inflexibility” in the multіmass mechanical oscillating systems with cophased motion of oscillating masses.