Інформаційно-інноваційні технології – дієвий механізм та інструмент управління фундаменталізацією знань - Гаращук, Олена; Куценко, Віра (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
Стаття присвячена проблемам упровадження інформаційно-інноваційних механізмів в процес формування знань та в управління цим процесом. Розкрито сутність цих механізмів та їх значення у забезпеченні нарощування обсягів знань і підвищення їх якості. Особлива увага приділена питанню підвищення ефективності управління фундаменталізацією знань. The article deals with the problems of information and innovative mechanisms in the process of knowledge creation and management of this process. The essence of these mechanisms and their importance in ensuring the increasing volumes of knowledge and improving their quality. Particular attention is paid to improving the efficiency of management fundamentalization knowledge.
Keywords: освіта; інновації; технології; інформація; знання; управления; education; innovation; technology; information; knowledge management