Mathematical modelling of efficiency criteria for the traffic service - Guziy, M. M.; Danilina, G. V.; Ignatov, V. O.; Bogoljubov, M. V. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розроблені математичні моделі критеріїв ефективності і алгоритми оцінювання ефективності обслуговування трафіку гетерогенних комп’ютерних мереж, що побудовані на порівнянні фактичного режиму обслуговування трафіку з оптимальним режимом і оцінюванні збільшення значення критерію середнього ризику у разі відхилення режиму від оптимального режиму.
Mathematical models of criteria, algorithms for efficiency evaluating of the traffic service of heterogeneous computer networks which are constructed on comparison of an actual mode of the traffic service with an optimum mode and which permit to evaluate increase of values of criteria of average risk in case of a deviation of a mode from an optimum mode are developed.