Критерії технологічної доцільності реалізації число-імпульсних функціональних перетворювачів - Максимович, В.; Баран, Р.; Гаранюк, П (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано структурну складність число імпульсних функціональних перетворювачів, на прикладі обернено-пропорційного перетворювача, побудованого за принципом змінної розрядності. Доведено, що пристрої із змінною розрядністю мають істотнокращі технологічні характеристики на відміну від пристроїв на елементах пам’яті.
The analysis of structural complication of number pulse functional converters with bits variability, on the example of reciprocal transformer, is representative the work. It is wellproven that devices with a bits variability have substantially the best technological characteristics unlike devices on memory cells.