Аналіз абстрактних типів даних для модифікаційних предикатних запитів - Шекета, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Побудовано домен для аналізу абстрактних типів даних в модифікаційних предикатних запитах із використанням поліморфних типів даних і домена трансфінітних формул. Показано можливість використання домена логічних програм як абстрактного домена для інтерпретації модифікаційних предикатних запитів.

The domain construction for the abstract data types analysis in the predicate queries modifications is done with the use of polymorphic data types and the domain of transfinite formulas. The possibility of use of the logical programs domain, as an abstract domain for the interpretation of predicate queries modifications is shown.
Keywords: 004.942