Роль залізничного транспорту в забезпеченні економічної безпеки України - Широкова, О. М.; Тимофєєва, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначені теоретичні та практичні основи рівня впливу залізничного транспорту на забезпечення економічної безпеки України. Визначені тенденції зміни показників національної економіки і залізничного транспорту, виявлена необхідність обов'язкового обліку індикаторів роботи транспорту як важливого блоку у системі національної безпеки. In the articles theoretical and practical bases of level of influence of railway transport are certain on providing of economic security of Ukraine are determined. The indexes change tendencies of national economy and railway transport are determined, the necessity of obligatory account of work of transport is educed as an important block in the system of national safety.
A role of railway transport in economic security providing country
Keywords: залізничний транспорт; економічна система; економічна безпека; railway transport; economic system; economic security