Типологія Дрездена та її зміни впродовж дня. Прогулянка містом - Хаман, Дірк (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Стаття присвячена ознайомленню з Дрезденом – столицею Саксонії, обговоренню вражень і корисної інформації про впливи історичних епох і про останні зміни в міській структурі та типології. With a city walk of Dresden, capital of Saxony, impressions and insights are given about the historical traces left by the historical eras and the latest trends in urban structures and typologies.
Keywords: Дрезден; прогулянка містом; історичні впливи; типологія міста; структура міста; простір міста; реконструкція міста; Dresden; city walk; historical traces; urban typology; urban structure; urban space; urban renewal