Психолого-педагогічні проблеми управління у вищих навчальних закладах - Савіцька, Ольга Юріївна; Швед, Ольга Петрівна (Бадікова Н. О., 2015)
У статті розглянуті основні проблеми в управлінні освітою у вищих навчальних закладах України, їх вплив на студентів і викладачів, а також методи їх вирішення згідно нових концепцій 2015–2020 років. Перевагою дослідження є актуальні та сучасні проблеми, які зустрічаються у повсякденному житті. Відповідно до статті можна зробити висновок, що у разі прийняття відповідних заходів щодо управління освітою, можна значно покращити її якість та рівень, а також уникнути певних психологічних аспектів, які мають на неї значний вплив.