Застосування керамічної дахівки – традиція, перевірена часом - Божко, І. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто питання застосування керамічної дахівки в конструкціях дахів. Проблему розглянуто в історичному аспекті та показано приклади відтворення дахів із застосуванням різних видів керамічних дахівок. In the article the question of application of ceramic elements is considered in the constructions of roofs. A problem is considered in a historical aspect and the examples of recreation of roofs are rotined with the use of different types of ceramic elements.
Keywords: керамічна дахівка; традиція; реставрація покриття; ceramic tile; tradition of covering; restoration of covering