Впровадження системи управління якістю освіти у вищій школі в контексті вдосконалення системи показників її виміру - Полянко, В. В.; Гут, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто практичні аспекти реалізації системи управління якістю у вищому навчальному закладі, підходи до визначення окремих показників виміру якості освіти у вищій школі та запропоновано напрямки вдосконалення системи управління якістю освіти в контексті покращення показників її виміру. In the article the practical aspects of the realization of the quality control system in the higher educational establishment, approaches to definition of separate quality indexes of education in the higher school are examined and the directions of quality control system perfection in the context of improvement the indexes of its measurement are proposed.
Implementation of qualitymanagement in higher education in the school system improvement of itsmeasurement
Keywords: система управління якістю; освіта; результативність навчального процесу; quality management system; education; the impact of the learning process