Сучасні орієнтації діяльності підприємств - Тріппнер, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядаються сучасні орієнтації діяльності підприємств, зокрема новий напрямок орієнтації на споживача - партнерський маркетинг. Проаналізовано проблеми впровадження партнерського маркетингу. The modern orientations of enterprises’ activity are investigated, in particular new direction of consumer orientation - partnership marketing. The problems of introduction of partnership marketing are analysed.
Keywords: 658.8