Магнітні заряди та магнітні ємності тонких плівок - Пеленський, Р. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянемо механізми формування подвійних магнітних та електричних шарів заряду в тонких плівках та вплив цих шарів на характеристики приладів, виконаних на тонкоплівковій основі. Let’s consider the mechanisms of forming the magnetic and electrical layers of charge in the membrane structures. We’ve got the integral equations for analysis of the current fluency processes in the membranes, taking into consideration the disturbance of spin and charge continuums of environments.