Принципи правового регулювання публічних закупівель в Європейському Союзі - Сірант, М. М.; Sirant, M. M.; Сирант, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
Розглянуто принципи правового регулювання публічних закупівель в Європейському Союзі щодо адаптації в національне законодавство в умовах реформування державного управління та розвитку інформаційного суспільства. Проаналізовано принципи гласності, пропорційності, прозорості, взаємного визнання, справедливості, об’єктивності, мінімальної вартості з позиції практики Суду ЄС у контексті розвитку принципу транспарентності публічної влади в державах-членах ЄС та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій.

This article discusses the principles of legal regulation of public procurement in the European Union for adaptation into national legislation in terms of reforming public administration and development of the information society. Analyzes the principles of transparency, proportionality, transparency, mutual recognition, fairness, objectivity, the minimum value of the position of the Court in the context of the EU principle of transparency of public authorities in the EU member states and implementation of information and communication technologies.

Рассмотрено принципы правового регулирования государственных закупок в Европейском Союзе по адаптации в национальное законодательство в условиях реформирования государственного управления и развития информационного общества. Проанализировано принципы гласности, пропорциональности, прозрачности, взаимного признания, справедливости, объективности, минимальной стоимости с позиции практики Суда ЕС в контексте развития принципа транспарентности публичной власти в государствах-членах ЕС и внедрения информационно-коммуникационных технологий.
Principles of legal regulation of public procurementsin the European Union
Принципи правового регулирования публичных закупок в Европейском Союзе
Keywords: принципи правового регулювання; державні закупівлі; Європейський Союз; право Європейського Союзу; principles of legal regulation; government procurement; European Union; European Union law; принципы правового регулирования; государственные закупки; Европейский Союз; право Европейского Союза; 342.12 .073.53.003.2