Методика дослідження пружних властивостей пульсових зон променевих артерій людини - Мандзій, Богдан; Сторчун, Юрій (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Наведено обгрунтування методики дослідження пружних властивостей зон реєстрації пульсових коливань променевих артерій людини. In this clause the substantiation of a technique of research of elastic properties of zones of registration pulse of fluctuations beam artery of the man is given.