Архітектура мережевого комплексу схемотехнічного проектування ALLTED - Петренко, А. І.; Ладогубець, В. В.; Воєвода, О. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Висвітлено деталі архітектури комплексу схемотехнічного проектування ALLTED.

The architecture of a component-based distributed schematic design package ALLTED is described.
Keywords: 62-82; 658.512.011.56