Математичне моделювання генератора на магнітостатичних хвилях - Селезньов, А. В.; Єрещенко, І. М.; Кудінов, Є. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Наводяться результати математичного моделювання генераторів на магнітостатичних хвилях у сталому та динамічному режимах. Розглядаються результати чисельного аналізу, проведеного на основі запропонованої моделі, та алгоритм його програмної реалізації. Відмічаються особливості функціонування розглянутих генераторів.

The results of mathematics modeling of oscillators with magnetostatic waves in steady and dynamic mode are proposed. The results of numerical analysis that was completed on basis of suggested model and the algorithm of it's program realization are considered. The features of working of considered oscillators are marked.
Keywords: 621.374.5