Розроблення автоматизованої системи обліку продукції - Пелешко, Д. Д.; Пелех, Ю.; Кустра, Н. О.; Свірідова, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено програмне забезпечення для реалізації системи обліку продукції на виробництві. Розглянуто алгоритми обробки зображень, на яких ґрунтується робота системи. Описано інтерфейс програмного продукту та результати його роботи. In this paper software for releasing of system for accounting of industrial goodsis developed. Algorythms of images processing is discussed. User interface of software is presented.
Keywords: автоматизація виробництва; бінаризація; production automation; binarization