Інноваційний розвиток вітчизняних торговельних підприємств - Зазуляк, К. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто розвиток вітчизняних торговельних підприємств в аспекті державної інноваційної політики. Здійснено аналіз проблем, що пов’язані з особливостями формування інноваційного середовища України. Сформовані в цьому контексті пропозиції сприятимуть забезпеченню конкурентоспроможності вітчизняних підприємств та галузей економіки. In the article is considered development of domestic point-of-sale enterprises in the aspect of public innovative policy. The analysis of problems that formings innovative environment of Ukraine related to the features is carried out. The suggestions formed in this context will be instrumental in providing competitiveness of domestic enterprises and industries of economy.
Keywords: інновація; інноваційний розвиток; інноваційна модель розвитку; інвестиції; інвестор; інноваційна стратегія; корпоративна стратегія; сфера торгівлі; innovation; innovative development; innovative model of development; investment; investor; innovative strategy; corporate strategy; trade sphere