Нечітка модель міжгалузевого балансу - Рибицька, Г. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядається нечітка динамічна модель Леонтьєва з пам'яттю. Для випадку неповної інформації вводяться допуски на значення параметрів у вигляді інтервалів числової осі. Здатність оперувати з інтервалами замість чисел пояснюється поведінкою людей за умов невизначеності. Leont'yev's fuzzy dynamic model with the memory is being considered. The permits for the numeral axis intervals as the parameter meanings are involved in an incomplete information occasion. The ability to deal with the intervals instead of the numerals is caused by the people behaviour in vagueness conditions.