Дослідження динаміки фінансових показників виробничих галузей - Іващук, Н. Л.; Солінська, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Вивчається економіко-математична модель виробництва з інвестиціями на основі методу моделювання Хаутеккера-Йохансена. Досліджується динаміка статистичних показників виробництва залежно від його рентабельності. Наводяться результати обчислень для багатьох галузей виробництва України (електроенергетики, видобування нафти, газу). In the article the economic-mathematical model of manufacture with the investments is studied on the basis of Houthakker-Johansen method of modeling. Dynamics of statistical parameters of manufacture is investigated depending on its profitability. The results of calculations for some of branches of Ukraine (electric power industry, production of petroleum, gas) are given.
Keywords: 330.42