Генерування SQL-сценаріїв за допомогою XSLT-перетворень - Жежнич, П. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
This paper considers methods of SQL-scripts generation with XML-technologies that are crossplatform by DBMS.Розроблено методи генерування крос-платформних відносно СКБД SQL-сценаріїв за допомогою XML-технологій.
Keywords: реляційні бази даних; СКБД; SQL; XML; XSLT; DBMS; SQL; XML; XSLT