Показник рівня ресурсного менеджменту та можливості його практичного застосування - Ярошевич, Н. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Стаття містить обґрунтування необхідності введення узагальнюючого показника ефективності ресурсного менеджменту організацій, а також рекомендації щодо його практичного застосування в системі матеріального стимулювання праці та системі економічного аналізу діяльності підприємства. This article includes a number of argumented proofs of possible using a dinamic coefficient from a well-known classic Kobb-Duglas function as a demention of resources management level on the microeconomy. The recommends for practic using the demention at the labor motivating system and the firm economic activity analising system are also here.