Священники вищого чину супроводжують труну з тілом Патріарха Йосифа Сліпого. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1992)
Священники вищого чину супроводжують труну з тілом Патріарха Йосифа Сліпого.
Keywords: Львів, перепоховання Патріарха Йосифа Сліпого, священники, чин процесія.