Архітектурний ескіз як засіб і захід найефективнішої презентації архітектурної ідеї - Драгус, У. О.; Богданова, Ю. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто одну із складових вираження індивідуальної авторської мови, пов’язану з підходами праці до “ручного” в процесі проектування. One of the basic parts of the expression of the individual author's language was reviewed. This part is related to the approaches to architectural drawing during the design process.
Keywords: архітектурний ескіз; начерк; ручна графіка; авторський стиль; architecturalsketch; outline; manual schedule; author's style