Метод автоматизованої лематизації дієслів німецької мови - Борисова, Н. В.; Кочуєва, З. А.; Оліфенко, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Представлено математичне, алгоритмічне та програмне забезпечення розв’язання задачі автоматизованої лематизації німецьких дієслів з відокремлюваними префіксами. Mathware, algorithmic support and software for problem solution of automated lemmatization of German verbs with separated prefixes are represented in the article.
Keywords: лематизація німецьких дієслів; автоматизована лематизація; розробка програм-лематизаторів; lemmatization of German verbs; automated lemmatization; development of lemmatizers