Могила Аполонії Гофман (пом. 02.05.1825). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Аполонії Гофман. Надгробок — дворівневий постамент з колоною і урною, що покрита флером та скульптурою жалібниці з вінком у руках, яка сидить під колоною. На світлині видно інші поховання. Автори скульптури — Ян та Антон Шімзери. Поле №2.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Аполонія Гофман, скульптура, Ян Шімзер, Jan Schimser, Антон Шімзер, Anton Schimser, надгробок, могила.