Аналіз передумов виникнення і основних етапів розвитку львівської архітектурної школи - Хрін, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Висвітлено передумови виникнення і дана характеристика основних етапів розвитку львівської архітектурної школи.