Оцінка ефективності різних дисциплін диспетчеризації для зменшення часу виконання складних програмних комплексів на паралельних обчислювальних системах - Клушин, Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
На основі методу прямого стохастичного моделювання виконання комплексів взаємоповгязаних робіт (КВР) проведена досить точна оцінка ефективності різних дисциплін диспетчеризації робіт КВР готових до виконання по процесорам паралельної обчислювальної системи - при випадковому часі виконання кожної роботи - стосовно до кожного конкретного КВР.

Because of of method of direct stochastic modeling o f fulfilment of complexes of the interconnected work (IW) the rather point evaluation of efficiency of different disciplines of scheduling o f work IW ready for fulfilment on processors of the parallel computing system - for want of casual execution time of each work - with reference to each concrete IW is conducted.
Keywords: 681.3