Зміна характеристик робочих поверхонь деталей під час звукового вібраційного оброблення у пружному середовищі - Ковалевський, С. В.; Матвієнко, С. А.; Лукічов, О. В.; Сакно, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянута зміна основних трибологічних характеристик поверхневого шару робочих поверхонь пар тертя під час їхнього звукового вібраційного оброблення у пружному середовищі. Проаналізовані технологічні параметри процесу оброблення та принципова схема установки. Показано результати проведеного експериментального оброблення деталей. In the article the considered change of basic tribological descriptions of superficial layer of workings surfaces of pair of friction is at their voice oscillation treatment in a resilient environment. The technological parameters of process of treatment and of principle chart of setting are analysed. The results of conducted experimental treatment of details are rotined.